Utsalg
FUSION WALK & FUSION TACTEL - Twin Pack

FUSION WALK & FUSION TACTEL - Twin Pack

357,60 NOK 447,00 NOK

Veil. salgspris 447,00 NOK

Ingen produktomtale

 

Modell/varenr.: 20292032FUSTWIN
Produkter i pakken:
  • 1 x 1000 MILE FUSION ATHLETIC SOKK
  • 1 x 1000 MILE FUSION WALK SOCK
Velg produker til pakken.
TWIN PACK

FUSION WALKING SOCK

“MERINOULL  er en av de beste materialer til bruk i en sokk, og Fusion Walking har 40 prosent som er en ganske høy konsentrasjon». Og nå med en forsiktig og ballansert miks med andre fibre er sokken i dag supermyke og deiligere enn noen gang.

Fusion Walking Sokk er et bra eksempel på dette. Den har en indre sokk som er laget av en nylon, kalt Tactel, som har en rekke svært nyttige egenskaper. Det er holdbart, men også mykt og pustende, og den har en ekstremt rask tørketid - angivelig åtte ganger raskere enn bomull.

Perfekt stoff til å motvirke vanlig problemer med føttene over lange avstander på tur i fjellet eller vandring i skog og mark!

Vi kan bare si: Nyt det!

 

FUSION TACTEL SOCK.

Konvensjonelt sokkevett sier at du kan enten ha polstring for beskyttelse og velvære, eller to lag for redusert gnag.

Polstrede sokker er tykke, tolagssokker er tynne. 1000 MILE FUSION TACTEL SOCK bryter disse rammene med nyvinnende design og materialteknologi for å gi deg en sokk som tilbyr alt:

Blemmefri-garantien til 1000 Miles’ tolagssokk, men med polstret velvære og beskyttelse, og med akilles-senepolstring i full lengde. Den svarte versjonen er lengre for natursti og terreng, og passer derfor også for vinterbruk.

 

Andre kunder har også kjøpt