BETALING

VIPPS

Vi har Vipps betalingsløsning, og det betyr at vi nå kan tilby betaling for produktene i nettbutikken med noen få tastetrykk. Velg Vipps som betalingsmetode i handlekurven, tast inn mobilnummeret ditt, bekreft i appen på din mobil og vipps så er det betalt.

Enklere enn det blir det ikke.

BANK- OG KREDITTKORT

VISA og MasterCard kan brukes som betaling i nettbutikken.

Kortbetaling har flere fordeler, blant annet slipper man oppkravsgebyr.

Ved betaling med kredittkort blir man videresendt til Nets (betalingsleverandøren) sine sikre sider for å fylle ut kortinformasjon og hvor selve betalingen skjer.

Husk at man også benytter den samme påloggingsmekanismen som i nettbanken, ha derfor eventuelle kodebrikker tilgjengelig.

Vi har ikke tilgang til noe informasjon om ditt kort eller betalingen.

Det aktuelle beløpet reserveres på kortet, men selve betalingen (trekket) vil ikke bli utført før varene fysisk sendes fra oss.

Se over bestillingen en siste gang slik at all informasjon er korrekt.

Hvis alt er riktig, trykkes "Fullfør ordre" for å sende bestillingen.

Etter bekreftet bestilling vil det vises en spesifikasjon over bestillingen, samt ordrenummer.

Dersom man vil endre på ordre som betales med Vipps - VISA - Mastercard, er løsningen foreløpig (dessverre) å slette bestillingen og legge den inn på nytt.

Vennligst ta kontakt med oss for å gjøre dette.

HVIS KORTBETALINGEN FEILER

1000 Mile Norge bruker transaksjonsleverandøren Nets til å håndtere kortbetalingen for oss.

De aller fleste betalingskort (som for eksempel VISA - Mastercard utstedt fra din bankforbindelse), krever at du signerer med 3-D Secure når du handler på nettet.

Dette betyr kort fortalt at du i siste steg i betalingsprosessen blir sendt til din bank for identifisering, akkurat slik du gjør når du logger inn på nettbanken.

Dette medfører som regel at din maskin og nettleser må ha støtte for Java og ha denne installert.

BankID på mobil kan løse dette inntil videre før BankID har utviklet en bedre løsning som ikke krever Java for betaling på internett.

Dette er dessverre ikke noe 1000 Mile Norge kan gjøre noe med, og vi ber deg evt ta kontakt med din bankforbindelse hvis du har gjentakende problem med å benytte ditt kort i forbindelse med betaling på internett.