Personvernerklæring for 1000 Mile Norge AS

Din personlige informasjon tilhører deg.

 

Du deler informasjonen din med 1000 Mile Norge AS fordi du ønsker å bestille et produkt.

 

Men vi vil at du skal vite hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.

 

Håndtering av personopplysninger.

For at varene skal komme frem til deg, trenger vi navnet ditt og postadressen din.

 

Ønsker du også ordrebekreftelse via e-post, må vi også ha din e-postadresse.

 

Disse opplysningene oppbevares i vårt kunderegister, som bare 1000milenorge.no sine medarbeidere har tilgang til.

 

1000 Mile Norge gir ikke dine opplysninger videre.

 

Opplysningene du oppgir gis eller selges aldri videre til tredjemann. De vil bare bli benyttet i 1000milenorge.no sin kontakt med deg, om du ikke har reservert deg mot det.

 

Om du ønsker, kan du bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. e-post.

 

Du har også rett til å få opplyst om hva som er registrert om deg.

 

Er opplysningene gale, ufullstendige eller ikke relevante, kan du forlange å få dem rettet eller slettet.

 

1. Data

Vi bruker følgende informasjon:

 

- Navn og adresse på avsender og mottaker

- Telefonnummer

- Betalingsadresse

- E-mailadresse

- Betalingsinformation

- IP-adresse

 

Som du sikkert forstår, må vi bruke leveringsadressedata slik at vi kan levere bestillingen din til den adresse du vil ha varen levert..

 

Du kan også velge å opprette en kundekonto. I tillegg til dine personlige opplysninger lagrer vi også brukernavnet du har valgt.

 

På den måten trenger du ikke å legge inn informasjonen hver gang du bestiller.

 

Du kan også endre og tilpasse innstillingene selv når du er logget inn.

 

2. Sikkerhet

Vi beskytter informasjonen du gir oss med den mest avanserte teknologien, så ingen har uautorisert tilgang til dem. Skulle det være nødvendig å dele informasjonen med tredjepart krever vi at selskapet behandler dine opplysninger så trygt som vi gjør, og med det formål det er ment.

 

3. Lagringsperiode

Vi lagrer personlig informasjon så lenge som nødvendig for å behandle bestillingen din, og vi lagrer dem til eget bruk i maksimalt 5 år. Deretter vil personlig informasjon bli slettet, med mindre vi er pålagt å holde dem lenger av juridiske årsaker. For eksempel krever loven oss å lagre betalingsinformasjon i syv år.

 

4. Formål

Vi bruker dataene du gir oss til forskjellige formål.

 

For å levere Ordren: Vi vil selvfølgelig bruke informasjonen for å behandle bestillingen din.

I noen tilfeller kan vi også dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din.

 

Spørsmål:

Du kan også ha spørsmål. For eksempel om bestillingen din.

Du kan kontakte oss via Kundeservice@1000milenorge.no eller logge inn på «Din Konto» her i Webshoppen, velg: «Mine Bestillinger».

Her finner du opplysninger om dine bestillinger.

 

5. Tredjepart

I noen tilfeller kan vi dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din.

 

5.1 Produsenter og Frakt leverandører. Det er også mulig at data brukes direkte av Google eller Apple. Dette er utenfor vår kontroll, se personvernpolitikken til disse selskapene.

 

5.2 Hvis du oppretter en kundekonto hos oss, vil vi bare gi data relatert til brukernavnet ditt til tredjeparter dersom det er nødvendig for å utføre kontrakten med oss, eller om vi er underlagt å gjøre dette av juridiske årsaker. For eksempel kan det være om det er svindel eller misbruk av nettstedet vårt. Her vil personopplysninger kommuniseres til relevante myndigheter.

 

5.3 Vi vil være sikre på at du kan bruke vår nettside på best mulig måte og så personlig som mulig. Derfor kan vi bruke statistiktjenester som Google Analytics for å se hvordan du bruker nettstedet vårt. Selvfølgelig har vi sikkerhetsavtaler med disse selskapene, så IP-adresser er anonymisert.

 

6. Cookies(informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler, og vi gjør dette for å sikre at nettstedet vårt fungerer optimalt, slik at du kan nyte en god shoppingopplevelse.

 

7. Endring av personvernreglene

For å best mulig informere deg om bruken av personopplysninger, oppdaterer vi av og til denne personvernpolitikken. Vi anbefaler derfor at du regelmessig leser den.

 

8. Se, endre, slette data eller andre spørsmål?

Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre din personlige data. For eksempel kan du sjekke om dataene dine er riktige. Vil du vite hvilken informasjon du har tillatt oss å bruke, eller vil du begrense bruken? Du kan også be om det.

 

Hvis du har spørsmål om personvernreglene, vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til kundeservice@1000milenorge.no eller per. brev til:

1000 Mile Norge AS  -  Korvettveien 31 -  4374 Egersund