MATERIALER

 

Myk. Lett. Overraskende sterk.

TACTEL er en dynamisk spesialfiber som er myk, bevegelig glatt, pustende og veier lite. TACTEL-fiberen er minst dobbelt så myk og 20% lettere enn de fleste andre fibrer. Den tørker også  åtte ganger raskere enn bomull. I tilleg til å være myk og lett, er TACTEL-fiberen sterk.

Den innebygde styrken i TACTEL-fiberen gjør det mulig å lage stoff som er tre ganger så sterkt som det som lages av naturfiber.

De fleste av 1000 Mile 2-lags Sokker har 100% TACTEL innerfôr som hjelper med å redusere gnag på huden, men også hjelper til å holde føttene svale og tørre under aktivitet.

 

Stoff strikket med NILIT Breeze-fibrer holder brukeren svalere og mer komfortabel under og etter fysisk aktivitet, også  i varmt vær.

Nyt  UV- beskyttelse, svalende effekt, myk følelse og behagelig passform.

Du finner NILIT Breeze-tråd i våre 1000 Mile Sokker HER >>>  Breeze og Breeze Lite-sportssokker.

 

NILIT Heat fanger opp kroppsvarme naturlig og gir ekstra oppvarming, med utmerket opptak og kontroll av fuktighet for tørt velvære. NILIT Heat-tråden, som er laget med kaffekull, varmer brukeren ved å fange kroppstemperaturen for maks komfort og ytelse. Den har også naturlige anti-bakterielle egenskaper.

NILIT Heat-tråden finner du i vår "Best Selger": >>> Dobbelt-lag 1000 Mile "HEAT WALK SOCK"

 

Anti-lukt. Anti-bakteriell. Anti-sopp.

CUPRON-forbedret tråd bruker innbakt koppertråd-teknologi som motvirker vekst av bakterier og sopp, som er årsak til lukt og dårlig fothelse.

CUPRON-teknologien er blitt testet i uavhengive laboratoriemiljø etter allment anerkjente kliniske testmetoder. Under disse forholdene ble CUPRON-teknologien funnet å være uten giftvirkning, ikke-reaksjonsfremmende og ikke-irriterende for huden, med ingen rapporterte bivirkninger.

CUPRON-tråd finnes i vårt tur- og sportsutvalg: >>> Perfekt for Høst og Vinter, se mer og kjøp 1 par  "Ultra Performance Walk Sock" 

 

MERINOULer en av de mykeste ulltypene i handelen, og er perfekt for å regulere kroppstemperatur. Ulla gir varme uten å overopphete brukeren, og dens fukttransporterende egenskaper kombinert med at den er lett vannavisende holder brukeren tørr.

Merinogarn finnes i opptil 6 forskjellige varianter i vårt utvalg. SE UTVALGET HER >>> "FUSION WALK SOCK""LIGHTWEIGHT WALK SOCK" - "APPROACH SOCK" - "ALL TERRAIN SOCK" - "3 SEASON WALK SOCK" - "4 SEASON WALK SOCK" 

 

COOLMAX-stoff er konstruert for å gi høytytende sokker som er myke, pustende og fukttransporterende. Det trekker fuktighet bort fra huden og sprer det ut over stoffet for å øke fordamping og rask tørking. Frisk luft trenger inn for å holde føttende dine svale.

Du finner COOLMAX i vår 1000 Mile 2 Season Walk Sock.