1000 MILE FUSION ATHLETIC SOKK

1000 MILE FUSION ATHLETIC SOKK

204,50 NOK

Veil. salgspris 204,50 NOK

Ingen produktomtale

Konvensjonelt SokkeVett sier at du kan enten ha Polstring for beskyttelse og velvære, eller 2-Lag for redusert gnag. Polstrede sokker er Tykke, 2-Lags Sokker er Tynne.

1000 MILE FUSION SOCK bryter disse rammene med nyvinnende design og materialteknologi for å gi deg en sokk som tilbyr alt:

Blemmefri-garantien til 1000 Miles’ 2-Lags Sokk.., men med polstret velvære og beskyttelse, og med akilles-senepolstring i full lengde.

Den svarte versjonen er lengre for natursti og terreng, og passer derfor også for vinterbruk.

1000 Mile Fusion Sokken, var den første av 2-Lag kolleksjonen med dobbel lagdelt og polstring. Det er nå bevist for å være en av våre mest populære sokker i denne kategori.

Så her er hva som er forbedret og nytt:

Du vil fortsatt få polstret soner som gjør denne sokken super behagelig, det meste er formet rundt lesten av foten og i tå-området.  Det er også blitt utvidet polstring på hæl og Achilles til å dekke rundt foran ankel, beskytte ankelbenet.

Tå-sømmer kan være en faresone på noen av de tekniske sokkene, men ikke på denne sokken! 

1000 Mile har konsentrert seg i gjøre tå-sømmen på denne sokken så flat som mulig for å redusere selv den minste sjansen til irritasjon.

Legg merke til dette, med den silkeaktig myke følelsen av garnet som våre Fusion sokker er kjent for, og du har en super myk, beskyttende, polstret sport og tur sokk som fortsetter å toppe 1000 Mile listene i årene som kommer.

YTTERLAG

98% nylon

2% Lycra

INNERLAG:

100% TACTEL

Fullpolstret hælsone forlenget oppover for å beskytte Akilles-senen.

Ventilerende mesh

Hvelvforsterkning for økt støtte og god passform

Ekstra polstring for tå, tåball og hæl

 

Størrelsesguide HER

Andre kunder har også kjøpt