Kaldt Vann eller 1000 Mile Kompresjons Sokker?

Dersom lymfesystemet er kompromittert og ikke effektiv, vil væske samle seg i ytre deler av kroppen (vanligvis føtter). Dette resulterer i hovne føtter.

Forskning har også vist at inaktivitet under reise eller påtvunget hvile resulterer i tregere blodstrøm tilbake til hjertet. Treg blodstrøm i venene kan bidra til at blodet klumper seg, noe som igjen kan føre til det vi kaller blodpropp eller trombose.

For å forbedre samt unngå blodpropp, kan vi med fordel drenere vårt lymfesystem ved å bruke kompresjonsstrømper når man reiser, men også i hverdagen.

 

Vi kan også trene oss opp til å tåle kaldt vann ved bad og dusjing.

 


Kaldt vann, eller Kompresjon-strømper?

 

Lymfe er avhengig av sammentrekninger av musklene. Disse sammentrekningene klemmer lymfen opp til noe som kalles «thorax kanalen», slik at lymfen kan blande seg med blod og deretter bli behandlet av organer.

 

 

Kaldt Vann eller 1000 Mile Kompresjon strømper, fører til sammentrekninger i leggene og i hele kroppen, fungerer utmerket sammen med lymfesystemet, ved å klemme lymfevæsken opp gjennom kroppen.

Den komfortable kompresjonen som 1000 Mile Compression Sokkene gir, øker den venøse blodgjennomstrømningen (blodstrømmen tilbake til hjertet) og øker den lymfatiske dreneringen som fjerner avfallstoffer fra muskler og vev.

 

 

Ved å bruke 1000 Mile Kompresjon Sokker økes kompresjonen på venene. Dette kan føre til økt venøs blodstrøm og risikoen for blodpropp reduseres.

Lymfesystemet kan på mange måter betraktes som «Gateway» for kroppens Hvite Blodlegemer.

 

For deg som sliter med blodsirkulasjonen og kalde føtter, prøv gjerne vår nye HEAT SOCK. Disse dobbel-lag 1000 Miles har polstring i heile sokken, øker varmen og komfort.

HEAT SOCK er strikket med NILIT varmegarn. Må prøves, KJØP NÅ og bli varm på føttene! >>> KLIKK INN OG KJØP